tiistai 22. huhtikuuta 2008

Tipuin pomadaan...

Siltä tämä takki aluksi näytti. Siitä huolimatta, i´m in love! Tämä on jotain hennesin mallistoa, villakangasta ja muutamalla eurolla kirpparilta. Oikeastaan ihan uuden veroinenkin. Ihan täydellinen kevät-takki! Sävy on luonnossa sellainen pehmeä, vanhaan roosaan taittuva vaaleanpunainen. Tämä väri jotenkin oikein kutsuu kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä!
Ruutumekko on ostettu kirpparilta joskus 10v. sitten muutamalla markalla. Käytän sitä aina sellaisia "tyttö-päivinä". Kangas on sellaista jännää röpöä, jota näkee joskus jakuissa. Selvästi jonkun itse tekemä tai ompelijalla teetetty.


Sitten oli pakko koittaa takkia farkkujen kanssa. Ihan hyvin toimii! En ole käyttänyt aikoihin farkkuja, mutta ehkä taas joku päivä voisi seillaisetkin laittaa. Wieniläishuivi toimii kivasti vaaleanpunaisen kanssa ja sopii noihin jalassa oleviin Vagabondin korkkareihinkin.

Gossip Girlin innoittamana piti vielä koittaa polvisukkia!


Nämä kengät on kyllä vanhat. Sisäpohjissa lukee koristeellisesti "Kenkä-Eero". Turussa sijainnut kenkäkauppa toimi vuodet 1962-2004. Veikkaan näiden olevan 60-luvulta.


Ja lopuksi vielä vähän haaveilua....

http://www.yesstyle.com/en/index.aspx

9 kommenttia:

tiiti kirjoitti...

tulin kehumaan kuviasi (ja kenkävalintojasi). ja aivan ihanat nuo kermanväriset maryjanet tuossa sun haaveilukuvassa. lisäksi ilmaisen syvän huojennukseni siitä että joku toinenkin yli murrosiän ehtinyt katsoo gossip girliä :D

ellen kirjoitti...

tiiti:ihana kommentti! minun normaali elämä on niin täynnä aikuisen vastuuta että pienet hullutukset tulen aina pitämään elämässäni! kuten gossip girlin:)

Jonna kirjoitti...

Ohohohohoh. Olen vain niin sanaton tästä kuvapaljoudesta! (blogisi ei ollut jostain syystä päivittynyt listalleni ja sain nyt kunnon täryksen tyylikkyyttäsi)Aah! mistä aloitan! ensinnäkin rippimekko! Ehkäpä kaunein asu, minkä olen nähnyt ikuisuuksiin! Kaasonpuku, tyylikäs ja juhlallinen! Suomessa on niin ikävää kun porukka vakavasti alipukeutuu tärkeisiin juhliin. Tämä asu oli täydellinen:)
Tuo vaaleanpunainen jakku on ihana! ja musta mekko naf nafin korulla. Tunsin suorastaan fyysistä kipua, kun tiesin, että en löydä noita omasta kaapistani:)

Jonna kirjoitti...

ja ps. minä 23v (syyskuussa 24) oli täysin koukussa gossip girliin:)

ellen kirjoitti...

kiitos jonna! valkoisten nahkahanskojen etsiminen vaan ei onnistu...sokoksella oli ihania sauson hansikkaita mutta ne oli niin kalliita että koitan vielä etsiä kirppareilta.

tiiti kirjoitti...

mä huusin itselle valkoiset nahkahanskikkaat britti-ebaystä, joten sieltäkin kannattaa kurkata ennenkuin luopuu toivosta :) hinnatkaan eivät ole ihan hirveitä ja noin kevyille postimaksutkin ovat melko pienet, ainakin tulevat selkeästi halvemmaksi kuin nuo sauson. kotimaisuuaste on tosin todennäköisesti pienempi...

Replica kirjoitti...

Takki&farkku-yhdistelmä on minun lempparini. Näyttää oikein hyvältä.

machomango kirjoitti...

Sulla on aivan mahtava blogi! Sun vaatteet on just sellasia, joista ite tyykkän. mahtava, eikä 24-vuotias ole liian vanha pitämään muotiblogia. Päinvastoin-olet tarpeeksi kypsä siihen. Sun kirppari löydöt ovat niin unelmia, haluaisin kysyä että missäpäin asut ja millä kirppareilla käyt? Vielä selllanen, joka on ihan pakko kysyä on että sulla on ilmeisesti lapsi, niin onko se poika vai tyttö? Ja löydätkö hänellekkin kirppiksiltä vaatteita, vai ostatko ne ihan vaatekaupoista? ja pukeutuuko hänkin tuollatavalla "vanhanaikaisesti"? :)

Semmonen neuvo vielä, että koska sun blogi on tuollainen sinisenharmahtava, niin tuon sinisen yläpalkin väriä voi muuttaa näin: menet asetukset->ulkoasu-> navigointipalkki-> muokkaa-> valitset värim. Uskon kyllä että osaat itsekin, mutta varalta pitää aina neuvoa :)

ellen kirjoitti...

hei kiitos machomango, jotenkin on jäänyt muokkaamatta toi navigointipalkki! hyvä että sanoit! on tämä ulkoasu ehkä vieläkin jotain pientä vailla mutta ehtiihän sitä.

kyllä mä joskus lapsellenikin löydän jotain. mut en kyllä siinä määrin kuin itselleni. ehkä noi poikien vaatteet joutuu sen verran kovemmalle kulutukselle, että niihin ei paljoa kierrätettävää jää...mutta yleisesti mukavuus on kuitenkin aina se tärkein tekijä:)