maanantai 7. huhtikuuta 2008

Sateinen kevätsää

Tästä on tarkoitus tulla tyyliblogi mutta aika näyttää... olen kirppishullu kenkäfriikki ja tykkään vanhanajan tunnelmasta pukeutumisen suhteen. Enemmittä puheitta, tässä päivän asuni!


Ensimmäisessä kuvassa päälläni on globalin villatakki, clairen villasekoitehame (kirppikseltä 1e!) ja dinskon valkoiset korkkarit. Kengät ovat käyneet suutarilla jo kolme kertaa vuoden sisään koska olen käyttänyt niitä niin paljon. Harmi kun eivät ole nahkaa! Toisessa kuvassa takkina dixie-coat trenssi. Olen ostanut sen kirpparilta hintaan 5e. olisikohan jotain 70-lukua? Täysin käyttämättömän oloinen silti. Sen verran muutin takkia että leikkasin helmasta ehkä 20-30cm pois ja ompelin uudestaan reunan. tuli jotenkin vähän nuorekkaampi ja freesimpi ilme heti. Huivina on valkoinen silkkihuivi ja laukku on sisleyn.


Tässä on yksityiskohta villatakista. Siinä on niin ihanat timanttinapit että oli pakko laittaa erikseen lähikuva. Asusteet yhdessä läjässä lattialla:)

2 kommenttia:

PikkuSanna kirjoitti...

Oi että kuinka ihana laukku <3 :)

ellen kirjoitti...

kiitos! nytkin katselin että benettoniin on tullut samaa tyyliä olevia laukkuja, mallit vaan oli vähän erilaisia. oma laukkuni on reilun vuoden takaa.