maanantai 28. huhtikuuta 2008

Ruskea päivä

Nyt ei paista aurinko ja muutenkin olo on väsyneen raihnainen. Tällaiset vaatteet valitsin tälle päivälle. Neuletakki , paita ja shortsit Vero Modaa. Shortsit on tosin kirpparilta parilla eurolla ostetut.Sukkikset on Norlynin, sävy pronssi. Mielestäni tosi kauniin väriset. Ihan hyvin toimii noi uudet ruskeat polvisukat niiden kanssa.Tämän huivin ostin Fidan -50% päiviltä eurolla. Hauskan värinen, tuollainen sinapin/leijonankeltainen ja silkkimäistä (ellei jopa silkkiä) materiaalia.

Kengä on Tango-merkkiset. Ostos kolmen vuoden takaa...olleet aika vähällä käytöllä viime aikoina. Näitä pidän eniten ehkä syksyllä.

Laukku on O.I.S:n ja ostettu alesta joskus ajat sitten:)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan! Löysin tänään blogisi ja täytyy sanoa, että aivan ihana- jäin koukkuun heti=) Jatka samaan malliin. Mukavaa kesän odotusta!

Kiki kirjoitti...

Valtavan kivat värisävyt, konjakkia, nahkaa, puuta, hyvällä värisilmällä kasattu. Rehellisesti sanottuna noita polvisukkia miettisin ehkä vielä. Tulee aika monta linjaa kun katkasee jalat ja kropan kesken (polvisukat, sortsit, erivärinen yläosa). Voisi olla pukevampi ilman. Mutta toisaalta, jos ne nyt on sun juttu just nyt, niin go girl, rock 'em!

ellen kirjoitti...

no joo...ei toi kyllä ihan oppikirjojen mukaan mennyt tuo kokonaisuus:) eilen oli muutenkin huono päivä, kyllä sen heti huomaa vaatevalinnoistakin! ja myönnetään, heivasin polvisukat vähän kuvan oton jälkeen pois jalasta.

Saga-Marie kirjoitti...

Siisti ja fresh blogi:) Asut ovat hienoja:) Uskon kyllä, että vaikka laittaisit säkin päällesi, niin sekin näyttäisi tyylikkäältä :o)

T: kade :o)