sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Päivän löydöt!

Mun on nyt pakko äkkiä laittaa kirppislöydöt näytille, olen niin innoissani. Ostin valkoisen rippimekon vuodelta 1964! Se istuu kuin minulle tehty. Voi tätä onnea! Hintaa tällä oli 7,5e...Eikä siinä vielä kaikki. Ostin myös Enzo di Sienan italialaiset vintagekengät, kuin uudet, hinta 4,8e! Ainoa mikä kokonaisuudesta puuttuu, on kunnon rusketus:)Tässä kangas läheltä voimakkaalla kontrastilla. Kuten näkyy siinä on kauttaaltaan ihan mielettömän kaunis kukkakuvio.


Ja ne kengät...Rakkautta ensi silmäyksellä. Kyllä on aina tilaa yksille vielä, eikö niin?


17 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Voi miten kauniita löytöjä ja ihanan aikaisin olet päässyt liikenteeseen! Lapsi ei varmaankaan annan kauhean pitkään nukkua :) Me ollaan nautittu ihanan löysästä ja hitaasta aamusta.

Rippimekko muistuttaa hyvin paljon tulevaa hääpukuani. Mekko on jonkun itse tekemä, sekin siis kirppislöytö. Vaikka mekon tyyli on 60-lukutyylinen on se kuitenkin varmasti paljon myöhemmin tehty, ainakaan se ei haise mitenkään vanhalta tai mitään. Kun rupesin juuri miettimään voisko se kans olla jonkun vanha rippimekko, mutta ei noita valkoisia ole harrastettu kai enää vuosikausiin, kaikki laittavat päälle mitä lystäävät.

ellen kirjoitti...

joo, mulle on herätys joka aamu noin klo7:) mut on tässä hyvätkin puolensa...
oletko esitellyt sitä mekkoa vai onko se sit salaisuus häihin asti?

agathine kirjoitti...

i don't understand a word but i like your blog and this dress my god, it's absolutely fabulous! is it vintage or what?

Sophia kirjoitti...

Todella kaunis mekko ja säilynyt hyvin valkoisena. Mulla on samantyylinen äitini vanha ylioppilasmekko 60-luvulta, mutta valkoisuus on nykyisin hiukan kellertävää ja yläosan pitsi on harmillisesta kohdasta revennyt eli lumivalkaisua kevättalvella ja pitsin uusimista olisi luvassa. Olen pantannut mekkoa kaapissa monta vuotta, koska tuntuu, että se vaatii erityisen arvokkaan tilaisuuden ja valkoisena sitä ei esim. voi käyttää häävieraana tms.

Herttainen kirjoitti...

En ole mekkoa esitellyt, se on nyt Suomessa ja syksyllä kun sovitin se vähän kinnas, joten omalle koolle pitäisi tehdä jotain! Mutta kosintaa ei vielä ole kuulunut, joten ei sinänsä kiirettä ;) Mutta siinä on kyllä hyvä motivaatio yrittää palata muutaman vuoden takaisiin mittoihin :) Kun äiti sen oli ostanut niin se istui täydellisesti! Haluan ehdottomasti pitää juuri sitä mekkoa, kengät ja huntu pitäisi vielä löytää ja kenkiäkin olen jo joitain vuosia katsellut, koska en halua sitten kiiressä ostaa vain jotkut kengät, niiden pitää olla täydelliset :) En halua paljastaa näistä mitään poikaystävälle ennen h-hetkeä, joten tulevat esittelyyn sitten kuin ajankohta vihdoin on käsillä! Toivottavasti pian! Olen odottanut jo pirun monta vuotta...

Lotte K kirjoitti...

Niin kauniit kengät! :) Ja mekko istuu sinulle todella upeasti!

tiiti kirjoitti...

pitääpä minunkin liittyä mekon ihastelijoiden kuoroon, aivan ihana ja vähäeleisen upea <3

pinja2 kirjoitti...

Hurjan kaunis tuo mekko! Minä en koskaan löydä kirppiksiltä noin hyvin istuvia mekkoja.

mz kirjoitti...

Aivan ihana mekko! Todellakin istuu sinulle täydellisesti :). Kengätkin ovat todella kauniit.

Lumianna kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihana mekko! Minäkään en koskaan noin täydellisesti istuvia luomuksia kirppareilta löydä. Tuo on kyllä upea! :)

ellen kirjoitti...

agathine: yes, its vintage!

ja kaikille muille...kiitos kehuista:) olen löydöistä kyllä edelleen ihan onnessani.

Dolce Vita kirjoitti...

Sinulla näyttää olevan upeita valkoisia kenkiä! Olen ihan kateellinen, minä olen lähdössä hääkenkä-metsästykseen huomenna, ja palaan varmaan tyhjin käsin...

Sini kirjoitti...

Onko tuo kenties Lahdesta? Sori jos et halua paikkakuntaa paljastaa, älä sitten kerro, mutta hiplasin perjantaina tuollaista samanlaista Lahden Veskulla :) Rippimekkoa siis!

ellen kirjoitti...

sini: sieltä suunnalta:) ja mekko oli juuri se mitä hiplasit! hauska sattuma. miksi et ostanut sitä?

nelliina kirjoitti...

Voi miten suloinen mekko!!! Rakastan pitsiä ja kiehun kateudesta täällä.....

Runway kirjoitti...

mekko on ihanan vanhanaikainen!:) tulee mieleen ranskattaret:)

Sini kirjoitti...

En ostanut, budjetti ei sallinut. Ja jätin sen sillä tiesin että joku muu osaa arvostaa sitä vielä enemmän :) Joo pieni on maailma!