torstai 10. huhtikuuta 2008

Nappeja

Ostin beigen nahkatakin kirpparilta. Takki on muuten hieno mutta en pidä siinä olevista napeista. Alkuperäiset napit ovat siis nuo hieman punertavat. Nyt minulla vain on ongelma, en osaa päättää vaihdanko alkuperäiset napit noihin koristeellisiin metallisiin vaiko vaaleisiin beigeihin? Mielipiteitä otetaan vastaan!


10 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Voi ei! *kateuskuolema* Nuo metalliset, sanoisin, ne on niin ihanat.

Dolce Vita kirjoitti...

Koristeellisten metallisten kannalla olen minäkin! Ja nuo sinun taulusi ovat käsittämättömän upeita :)

ellen kirjoitti...

kiitos taas! mä aluksi ajattelin että käsittelen tässä blogissa vain vaatteita ja asusteita...kolme päivää siis jaksoin ja nyt piti vähän laajentaa kategorioita:) mutta toisaalta, onhan taidekin osa minua ja tyyliäni joten mikäs siinä.

Ilona kirjoitti...

Kaiken massasta erottuvan kannattajana puoltaisin koristeellisempia.

Melita kirjoitti...

Ehkä olet jo vaihtanut napit-alkuperäiset eivät oikein sovikaan.Laittaisin sileät joko mattahopeiset tai mattakultaiset.

jenni kirjoitti...

Metalliset napit on ilman muuta mahtavat, mutta silti sanoisin, etä beiget toimivat tässä jotenkin paremmin. Metallisille löydät varmasti jossain muussa vaatteessa käyttöä!

ellen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
ellen kirjoitti...

sähelsin siis oman vastaukseni kanssa! kommentteja ei näköjään voikaan muokata...pöh.

kiitos vastauksista. vaikea päätös. noi metalliset napit on kyllä niin hienot että voisin laittaa ne esim johonkin neuleeseen jossa tulisivat paremmin esiin.

Jenny kirjoitti...

Noi koristeelliset olisivat aikas mageet:)

Anonyymi kirjoitti...

beiget sopivat tähän takkiin paljon paljon paremmin. vaikka hopeiset ovatkin kauniit ja erikoiset, ne eivät oikeen sovellu tähän. käytä niitä sitten jossain muussa :)