maanantai 14. huhtikuuta 2008

Mustaa ja valkoista

Ensin kiitos lukijoille, teitä on tullut kiitettävästi siihen nähden miten uusi blogini on. Aluksi mietin onko minunlaiselleni bloggaajalle sijaa, onneksi tuntuu olevan. Tunnen olevani vähän vanha muotibloggareiden pariin ja toisaalta ei tässä blogissa taida muotia edes tarpeeksi olla. Ehkä itse kaipaan tälle sektorille lisää uusia tuulia ja tämä on minun korteni kekoon. Mitä te lukijat toivotte tällaisen uuden blogin suhteen ja millaisia odotuksia teillä on?Shortsit on villaa ja h&m:ltä alesta. Pellavapaita Ril`s, kirpparilta 2e. Huivi mangon 70% alesta. Huivi on mielettömän iso ja siinä on silkkiä. Kengät on ne kirppis eccot. Kokonaisuuden kallein osa taitaa olla sukkikset:)
18 kommenttia:

S I L V E R kirjoitti...

Pidän mielettömästi kuvistasi! Niissä on jotain ideaa ja saat ne näyttämään asujesi kaltaisilta! =)

..ja hei.. join the club of 25 bloggers! =P Emme ole vanhoja!! =) paitsi verrattuna 16-20 vuotiaisiin muihin bloggaajiin!

Dolce Vita kirjoitti...

Joo, yhdyn edelliseen mielipiteeseen. Ei me mitään vanhoja olla ;) Mutta minä itse saan eniten irti sellaisista blogeista, jotka eivät ole täynnä pintamuotia. Persoonallinen tyyli kunniaan!

ellen kirjoitti...

kiitos! mä olen kauan lukenut sun blogia. siinä on parasta nimenomaan oma vahva kädenjälkesi. jotain sellaista toivon omanikin suhteen.

ellen kirjoitti...

siis toi mun kommentti oli silverille, dolce vitalle voisin kyllä sanoa ihan samaa:) kiitos sinullekin.

bea kirjoitti...

Blogisi vaikuttaa oikein tyylikkäältä. Ja hei, eipäs nimitellä alle kolmekymppisiä vanhoiksi, kun minäkin tunnen itseni vielä nuoreksi tyttöseksi ;)
Itsekin pidän myös sellaisesta persoonallisesta tyylistä, ja catwalk-kuvat katselen mieluummin Voguesta :)

Kurkistelija kirjoitti...

Toiveena olisi se, että jatkaisit samaa linjaa kuin tähänkin asti :). Kaikista tyyliblogeista sinun tyylisi kun on lähinnä sydäntäni!

a kirjoitti...

Sulla on ihanan selkee ja tyylikäs ö tyyli! Ja pääosin vain piristävää että löytyy vähän vanhempaakin porukkaa niiden nipinnapin yli viidentoista kivunneiden rinnalle. Ei sillä etteikö nuoremmillaki olisi joitan ihan kivoja blogeja, mutta ne tapaa olla kaikki ihan samanlaisia...

Eli jee, jatka samanlailla :D

a kirjoitti...

ja keskellä lausetta olevan yksinäisen ö:n piti olla öh, öhöm tai jotain muuta, mikä kuvais hämmennystäni ku en jaksanu keksi mitään korvaavaa vatipäisen "tyylikäs tyyli" yhdistelmän tilalle.

Ei ihan onnistunut :D

nelliina kirjoitti...

Nyt sitten hiljaa siellä T: 27-vuotias "muoti"bloggari :D Upea tuo huivisi, ei paljon muuta tarvitse asuun.

ellen kirjoitti...

täytyy varmaan olla hiljaa:)
huivi on niin dominoiva että sen kanssa on pakko olla aina jotain tosi yksinkertaista. siinä mielessä se on vähän hankala käytettävä.

toi ikäkysymys on aina siitä kiinni mihin vertaa. jokaisessa iässä on hyvät puolensa.

Lilya kirjoitti...

Taas kerran kiva asu ja tuo huivi on ihana,paljon oot maksanu siitä?:)

ellen kirjoitti...

olisinkohan maksanut jotain 10-15e? ovh oli aika korkea koska tuossa on silkkiä. mut oli tosiaan hyvät alennukset!

Herttainen kirjoitti...

Mä ainakin toivotan ilomielin tervetulleeksi kaikki kypsemmät muotibloggarit. Tai tyylibloggarit, sellaiseksi itsenikin luen enemmän. En koe, että mun tarvii kerätä jotain catwalk-kuvia ja uusimpia muotivinkkejä netistä ja naistenlehdistä muiden luettavaksi, kun mulla on tarjota jotain sellaista omaa, mitä ei ehkä muualta voi lukea ;) Eli jatkahan sinäkin omalla tyylillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Jatka vain omalla persoonallisella tyylilläsi. Mukavaa että muotiblogaajista löytyy kaikenikäisiä! Eihän ikä vähennä kiinnostusta muotiin ja tyyliin, päinvastoin, ainakin omalla kohdallani (olen jo yli 30 - hui!).
terveisin Moira

Jasmina kirjoitti...

ihanan musta valkoista :>

sarakissa kirjoitti...

Oi, ihana asukokonaisuus, jotenkin yksinkertaisuudessaan täydellinen :)
Tunnen myöskin itseni täällä vähän yli-ikäiseksi, mutta se saattaa kyllä johtua ihan yleisestä tämänhetkisestä ikäkriisistä:D apua, pitäisikö sitä olla jo aikuinen..

mimmu kirjoitti...

Älä muuta blogissasi mitään. Vähän väliä saan olla moppaamassa lattiaa tästä tietokoneen ympäristöstä. Sen verran kuvasi herättävät kuolausta! T. 17-vuotias aktiivilukija

ellen kirjoitti...

mimmu: kiitos!

juttutoiveita otan mielelläni myös vastaan, jos on joku aihepiiri, josta erityisesti haluatte joskus lukea.