maanantai 21. huhtikuuta 2008

Illan hämy

Ei tähän valoon totu, yhtä juhlaa kun aurinko paistaa ! Yksi kauneimmista asioista on valo joka tulvii vanhan lasin läpi muodostaen seinään väreilyä. Näissä tunnelmissa tänään.


Mistähän kannattaisia etsiä luonnonvalkoista tai beigeä trenssiä? Mahdollisimman simppeliä ja tyköisuvaa mallia, polven yläpuolelle ulottuvaa. Benettonilla oli ihana, mutta hinta oli aika suolainen (155e). Nettikauppavinkkejäkin saa antaa...
Kilpailukin loppui, arpaonni suosi lumiannaa. Laitatko mailia niin laitan korun postiin?

8 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Onnea kummin tehtävästä! Paras ystävä saa kesällä vauvan ja ollaan jo iät ja ajat sovittu että olemme kummeja toistemme esikoisille. Silti odotan sydän sykkyrällä sitä että tähän kunnianarvoiseen tehtävään vielä virallisesti pyydetään.

Todella kauniisti tulvii valo teidän kotiin. Täällä on päivisin melkein tukala oltava ja pitää olla aurinkohattu päässä, kun aurinko paistaa niin kirkkaasti kattoikkunasta. Pysyypähän asunto lämpimänä, yöt on olleet vielä ihmeen kylmiä.

Dolce Vita kirjoitti...

Ihastuttava tuo valokuvakollaasi seinällä :) Minulla on aikalailla tuollainen kuvailemasi trenssi, se on äiskän ja 70- luvulta. Pitääpäs ottaa se kotiin.

Ja ne Marilyn- kengät olivat Wildflower merkkiset, ja muistaakseni Josefssonilta. Varmaan samaa merkkiä myydään muuallakin :)

ellen kirjoitti...

ai ne oli sen merkkiset? wildfloweria myydään tosi monessa kaupassa täällä suomessa.

Lotte K kirjoitti...

Sinulla on aina upeita asukuvia! Itse en ollenkaan osaa/jaksa panostaa päivänasujen kuvaamiseen.. Teillä on myös todella kauniin näköinen asunto :) Kohtuuhintaisia trenssejä kannattaa metsästää Zarasta! Ainakin Zara Womanin vaatteet ovat sopivasti laadukkaita, mutta eivät järjettömän kalliita..

milla kirjoitti...

Itse ostin viime viikolla Vero Modasta valkoisen trenssin. Se on juuri kuvailemasi kaltainen, tyköistuva ja polven yläpuolelle ulottuva. Värivaihtoehtona oli myös vähän tummempi beige. Hintaa oli vaivaiset 27 euroa.

Anonyymi kirjoitti...

Vero Modalla on beige trenssi, alle 30 € maksoi. Käypäs kattoo.

ellen kirjoitti...

mä kävin vero modalla ja siellä olisi ollut yksi tosi ihana. se oli jotain a:lla alkavaa vero modan uutta mallistoa. kokoja vaan ei enää ollut jäljellä:(

Saga kirjoitti...

tosi hienon näköinen tuo vauvankuvataulu tuolla seinällä. onko se oma poikasi?